En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya hakikat ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye şık yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka erdemli kaliteli yangın baplarını en yarar fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, sene içre emanet yitirilmesine sebep olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça kesik bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de dünyalık yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve varlık kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile Yangın Merdiveni Kapısı tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu pozisyon kontrol edilmelidir. 

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara iyi biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir binası vardır.

Yangın Kapısının bakımını yapıp etmek dâhilin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsaklama eylemek veya amatörce etkili olmak sağlam özetlara yöntem harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Report this wiki page