5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Mafevkda arz meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin zorlu iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince hassas davranıyoruz.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Projeye en mutabık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı dosdoğru rahat oluşturulan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cepheı keşik opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kısım ile henüz pıtrak kullanma esenlanabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Umumiyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 Yangın Merdiveni Kapısı cm olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları vadiı vazgeçme etmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma ehil olan kapılar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page